Oyster Bay Courtyard Units

Hospitality and Resort Design

This central meeting spot of the resort is a natural gathering place of guests.  Here they can enjoy lunch while on break from sunbathing at the Infinity pool.

 The area is a covered open air space designed to be comfortable and versatile.  The space has a nautical theme from a boat shaped bar complete with compass rose inlay details in the wooden bar top to the porthole styled mirrors lining the walls.  Hand painted acrylic fish mounts are used to further the theme.

The bar was expanded to the exterior patio to include lounge seating options.  Guests can gather around the fire pit while enjoying cocktails and watching the colors of the sunset against the Caribbean waters.

Client: Oyster Bay Beach Resort
Location: St. Martin, Netherlands Antilles
Scope: Bar and Patio Expansion